NAĐ POPUNJAVA STRUČNI ŠTAB: VELIKA ŠANSA ZA VULIĆEVIĆA I ČERMELJA

Novi trener Partizana izabrao saradnike

Otišao je Igor Duljaj, a sa njim i deo dosadašnjeg stručnog štaba Partizana. Zajedno sa mladim stručnjakom opremu u Zemunelu razdužio je i Portugalac Bruno Fidalgo, specijalista za analitiku.

Novi trener Parnog Valjka Albert Nađ odlučio se da u svoj tim kooptira dvojicu novih članova. Prema saznanjima Mozzart Sporta novi članovi stručnog štaba biće Miroslav Vulićević i njegov imenjak Čermelj.

Mlađim navijačima Partizana Miroslav Vulićević je ostao u lepom sećenju. Reč je o jednom od najboljih desnih bekova u novijoj istoriji kluba iz Humske. Po dolasku iz Vojvodine Miroslav Vulićević je čak šest sezona nosio dres kluba iz Humske. Osvojio je dve titule šampiona Srbije i četiri pehara namenjenih osvajaču Kupa.

Od aktivnog bavljenja fudbalom Miroslav Vulićević se oprostio u januaru 2020. godine. I odmah se posvetio trenerskoj karijeri. Radio je u omladinskoj školi Partizana, a u ovoj takmičarskoj godini bio je pomoćnik trenera omladinaca crno-belih Nenada Stojakovića.

Takođe, i Miroslav Čermelj je vezao profesionalni put za Zemunelo. On je pre poziva Alberta Nađa i sportskog sektora crno-belih bio trener omladinaca Teleoptika. Sredovečnim ljubiteljima fudbala Miroslav Čermelj ostao je u sećenju kao beskompromisni štoper beogradskog Obilića. Upravo odličnim igrama u klubu sa Vračara zaslužio je poziv Partizana.

Dve godine je proveo u Humskoj, da bi posle epizode u OFK Beogradu karijeru gradio u Španiji, Meksiku i Kini.

Originalni članak: Mozzart sport.rs