NA OVO JE MISLIO IGOR DULJAJ: Evo u kom stanju je teren FK Radnički pred gostovanje crno-belih (FOTO)

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas da očekuje tešku utakmicu po nezgodnom terenu u Nišu protiv Radničkog a sada je i jasno zbog čega je on poseban akcenat stavio na teren.

НА ОВО ЈЕ МИСЛИО ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА: Ево у ком стању је терен ФК Раднички пред гостовање црно-белих (ФОТО)

– Video sam da nema niko da zaštiti kolege koji su rekli da u decembru ne može da se igra fudbal. Oni nisu mislili da na minus 12 ne može da se igra, nego da tereni nisu adekvatni. Ako je teren dobar, ima grejače, hibrid, nema problema, a ako nemate uslove, kako ćemo mi i Radnički da pokažemo kvalitetan fudbal? – rekao je Duljaj.

– Uvek je lakše timu koji se brani da igra na takvom terenu nego ekipi koja želi da ide na pobedu i igra od noge do noge. Ovo nije opravdanje ili alibi, želim da zaštitim kolege koji su rekli ono što svi misle, da nemamo adekvatne terene, a ako hoćemo da igramo fudbal, moramo da ih imamo – dodao je trener “crno-belih”.

Navijači crno-belih koji su imali priliku da vide kako izgleda teren na “Čairu” dele po društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi veliko blato na igralištu.

Evo i kako teren izgleda:

Originalni članak: Novosti.rs