Mladi špic crno-belih “teroriše” protivnike za Teleoptik!

Već je dobio šansu kod Miloševića…

Najveći problem Partizana ove jeseni bio je napad, a konačno je proradio u nedelju protiv TSC-a u Senti (4:0) kada su crno-beli odigrali i najbolji meč sezone i slavili golovima Holendera, Sume i Asana, što je prvi put da su dali četiri pogotka posle 428 dana.

Ipak, pre toga bilo je dosta mučenja, posebno nakon odlaska Umara Sadika, probavao je Aleksandar Stanojević da pronađe “udarnu iglu”, a možda je već ima u postojećim redovima.

Mladi napadač Slobodan Stanojlović odigrao je fantastičnu jesen za Teleoptik i verovatno će se crno-belima pridružiti tokom priprema na zimu, pa bi tako trener “valjka” mogao da dobije još jednu opciju u ofanzivnom delu.

Stanojlović je proteklog vikenda dao četiri gola na gostovanju TEK Slobodu (6:1), a ukupno je postigao 14 pogodaka za “optičare” u Srpskoj ligi Beograd (treći rang).

Kod trenera Alberta Nađa je procvetao i videćemo da li će se vratiti već od proleća u prvi tim Partizana za koji je već debitovao. Momak rođen 2001. godine u Bijeljini prve minute dobio je kod Sava Miloševića protiv Vodojaže u Kupu, dok je igrao i protiv Vojvodine u Superligi.

Snalazi se na oba krila, ali i u samom špicu napada…

Tekst Mondo sport