Mlada nada priključena seniorima Partizana

Fudbaleri Partizana pripremaju se za novu fudbalsku sezonu. Oni će pokušati da osvoje titulu prvaka i kup i da izbore što bolji učinak u Ligi konferencija.

Crno Beli su danas objavili kako je seniorskoj ekipi priključen Lazar Slavković, golman Teleoptika. On će sa njima biti na drugom delu priprema u Sloveniji od 24. juna do 9. jula.

O tome što je bio deo tima Teleoptika, Slavković kaže:

-Mogu reći da je iza mene jedna jako dugačka ali, Bogu hvala, i jako uspešna sezona, kako u takmičarskom smislu tako i u nekom ličnom razvoju i napretku koji će mi sigurno pomoći dalje u karijeri. Posle priprema u Turskoj, koje sam prošao sa crno-belima, priključio sam se ekipi Teleoptika i mislim da smo zajedničkim snagama i pravom timskom energijom napravili izuzetan uspeh osvojivši Srpsku ligu grupe Beograd. Od samog početka prvenstva, prvog kola, pa sve do poslednjeg i dvomeča u baražu za ulazak u Prvu ligu Srbije, živeli smo i borili smo se kao jedan. Samo MI, kao tim, znamo da ovaj put nije bio nimalo lak. Bilo je tu puno kako uspona, tako i padova. Kada je išlo i kada su rezultati bili pozitivni, radovali smo se svi zajedno, kada je opet nešto nedostajalo i nije funkcionisalo baš najbolje i kada su pobede izostajale, tugovali smo svi zajedno. Bili smo jedna velika porodica. Iako smo bili šampioni naše grupe, za ulazak u viši rang je bilo potrebno potvrditi se u dvomeču baraža. Nažalost, iz tog dvomeča nismo uspeli da izađemo kao pobednici i svima nam je to jako teško palo. Uprkos svemu, iskreno mislim da treba da budemo jako ponosni na sebe i na ono što je učinjeno u protekloj sezoni. Momcima, mojim saigračima, samo da kažem: „Glave gore i HVALA VAM NA SVEMU!

Originalni članak: SportExtra