MITROVIĆ U HUMSKOJ

Treća – sreća! I za Partizan i za Milana Mitrovića (29).

Kao što smo i najavili pre nekoliko dana, crno-beli su ovog ponedeljka završili još jedan posao u prelaznom roku i doveli doskorašnjeg štopera Mersina. Jurili su ga skoro godinu dana. Bio im je dugo na radaru, želeli su ga i zimus za vreme trenerskog mandata Marka Nikolića, pojavio se kao opcija i u junu, ali tek sad, posle plasmana ekipe iz Humske u Ligu Evrope, stekli su se uslovi da se posao realizuje.

MOZZART Sportu je dobio potvrdu od čelnih ljudi srpskog prvaka da je dogovor sa Milanom Mitrovićem postignut. On će već danas potpisati ugovor na tri godine (dolazi bez obeštećenja, jer mu je početkom leta istekao ugovor sa turskim drugoligašem) i postati sedmo pojačanje Parnog valjka ovog leta. Pre njega stigli su Danilo PantićNemanja R. MiletićSejduba SumaTeofilus SolomonVladimir Stojković i Zoran Tošić.

Promocija najnovijeg pojačanja biće održana u utorak.

Mitrović je ranije igrao za Zemun i Rad, a ojačaće konkurenciju na štoperskim pozicijama, s obzirom da crno-beli, osim standardnih defanzivaca, Bojana Ostojića i Nemanje R. Miletića, imaju na raspolaganju Lazara Ćirkovića, kao i mlade snage Strahinju Bošnjaka i Svetozara Markovića. Čekaju ih takmičenja na tri fornta, pa je ovaj potez logičan i opravdan, baš zbog velikog broja utakmica ove sezone.

Partizan će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede levog beka Nemanju Antonova iz Grashopersa, a radi i na pronalasku napadača usled najavljenog odlaska Uroša Đurđevića u Olimpijakos.