MITAR DONIRAO NOVAC CRNO-BELIMA!

Reprezentativac Srbije i golgeter Fulama, Aleksandar Mitrović, podržao je donatorsku akciju “Jedan Partizan imamo”, koju je klub iz Humske poreknuo na inicijativu navijača a u cilju otplate dela poreskog duga

Sjajni napadač i bivši as Partizana na račun voljenog kluba uplatio je 5.000 funti što je oko 662 hiljade dinara

Pored Mitrovića, akciju je podržao i poznati reper i veliki navijač crno-belih Stefan Cvijović Cvija, koji je donirao 50.000 dinara.

Košarkaški klub Partizan nedavno je započeo akciju “Jedan Partizan imamo”. Cilj je da se sakupi 7.000.000 evra, kako bi se otplatio poreski dug koji predstavlja ogroman teret slavnom klubu

Klub je naveo i da ova akcija trajati “od 19. aprila do 13. maja nakon čega će Klub uplatiti prvu tranšu za namirenje poreskog duga i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga”.

“Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan”, dodaje se u saopštenju.

Najveća suma koje je legla na račun crno-belih iznosi neverovatnih 12 miliona dinara, ali je ostala misterija ko je navijač koji je izdvojio toliko novca za voljeni klub, jer je uplata – anonimna.

Kurir sport