Miloš Jojić dobio poziv iz Letonije

Iskusni vezista blizu novog inostranog angažmana

Vest da je Miloš Jojić otputovao na pripreme sa Partizanom odjeknula je početkom zimske pauze, međutim zvanični povratak iskusnog veziste u Humsku od starta je predstavljao nerealan scenario, a kako Mozzart Sport saznaje potencijalna naredna destinacija 30-godišnjeg igrača je Letonija.

Naime, Jojić, koji od povratka crno-belih iz Turske više ne trenira sa ekipom Gordana Petrića, vrlo je blizu potpisa sa Rigom. Iskusni vezista već se nalazi sa letonskim timom na pripremama u Turskoj gde trenira sa ostatkom ekipe.

Jojiću bi, ukoliko na kraju dođe do saradnje, Riga biti peti inostrani klub u karijeri. Prethodno je nastupao za Dortmund, Keln, Bašakšehir i Volfsberger.

Osvajač titule sa Partizanom iz sezone 2012/13 svakako ne bi bio prvi srpski fudbaler u redovima Rige, pošto su prethodnih godina dres letonskog kluba nosili još Nedeljko PiščevićDarko LemajićMarko ĐurišićStefan PanićDušan Brković

Ekipa Rige trenutno se nalazi u Turskoj gde se priprema za novu sezonu (prvenstvo u Letoniji startuje 10. marta) u kojoj očigledno ima ambiciju (već dovela petoricu fudbalera) da svrgne sa trona Valmieru.

Originalni članak: Mozzart sport