Milko Đurovski zagrmeo: Pakujte kofere, pa idite iz Partizana!

Zašto ćute legende Partizana na sve što se dešava u fudbalskom klubu, upitao je predsednik košarkaške sekcije crno-belih Ostoja Mijailović. I zaista, asovi crno-belih povukli su se u ilegalu i s velike distance prate dešavanja u Humskoj ili im se sve toliko smučilo da uopšte ne znaju šta im se dešava u voljenom klubu ili nemaju dovoljno informacija. U to se uverio i portal Republika.

KO JE KOGA DOVEO

U rasulo u Partizanu najviše je upućen Milko Đurovski, koji iz Slovenije usputno prati dešavanja u Beogradu. Zna da su crno-beli u četiri kola Superlige prokockali sedam bodova, a sportski direktor Ivica Iliev otišao. Bivši napadač se zapitao šta je s odgovornošću onih koji su doveli Ilieva, predsednika Milorada Vučelića i direktora Miloša Vazuru, ali i trenera Iliju Stolicu.

Iskreno, malo pratim dešavanja u Partizanu. Iliev očigledno oseća krivicu jer je on doveo Stolicu. Međutim, šta je s predsednikom i direktorom koji su njega doveli? Gde je njihova odgovornost? Valjda ako nešto ne ide, treba da glavni spakuju kofere i odu. Je l’ se zapitaju zašto niko nije hteo da dođe i radi s njima u Partizanu. Nekada je bila čast kad te pozovu Partizan i Crvena zvezda, dođeš i ne pitaš koliko ćeš zarađivati. Je l’ se zapita neko zašto je toliko trenera izmenjano poslednjih godina, a rezultata nema? To su sve pitanja za čelnike kluba – poručio je Đurovski za naš portal.

Iskreno, malo pratim dešavanja u Partizanu. Iliev očigledno oseća krivicu jer je on doveo Stolicu. Međutim, šta je s predsednikom i direktorom koji su njega doveli? Gde je njihova odgovornost? Valjda ako nešto ne ide, treba da glavni spakuju kofere i odu. Je l’ se zapitaju zašto niko nije hteo da dođe i radi s njima u Partizanu. Nekada je bila čast kad te pozovu Partizan i Crvena zvezda, dođeš i ne pitaš koliko ćeš zarađivati. Je l’ se zapita neko zašto je toliko trenera izmenjano poslednjih godina, a rezultata nema? To su sve pitanja za čelnike kluba – poručio je Đurovski za portal Republika.