Mijatović: Ostoja dobro radi, nije bitno ko će da se naljuti

Predrag Mijatović, bivši as Partizana i Reala, posetio je Košarkaški klub Partizan i, kako je sam više puta istakao, svog velikog prijatelja predsednika Ostoju Mijailovića.

“Uvek se prijatno osećam u kući Partizana, ovog puta u košarkaškom klubu, iako su svi klubovi kao jedan, jer Partizan je Partizan. Sa predsednikom Ostojom (Mijailovićem) me veže prijateljstvo i došao sam prvenstveno da posetim njega jer se dugo nismo videli”, rekao je Predrag Mijatovoić za BC Partizan TV.

On kaže da sa Mijailovićem nije razgovarao samo o košarci.

“Drago mi je što mogu da podelim s njim neke stvari, ne samo vezane za košarku nego i za fudbal. Stvari koje i mene i njega zanimaju”.

Mijatović tvrdi da je situacija u Partizanu pozitivna od kada je na čelu kluba Mijailović.

“Košarku volim i dok sam bio fudbaler voleo sam da u tim kratkim pauzama igram basket iako sam nizak za košarku. Pratim šta se dešava, naročito u Partizanu. Situacija je pozitivna od kako je moj prijatelj u klubu, ne znam da li će se neko sada naljutiti, ali nije ni bitno, to je činjenica”, aludirao je Mijatović najverovatnije na čelnike Fudbalskog kluba Partizan koji su u lošim odnosima sa predsednikom košarkaške sekcije.

“U ovoj situaciji je teško raditi, ali Ostoja to zna da uradi na najbolji način. Veliki ljudi, vođe, se vide u teškim situacijama. Uvek postoji neko rešenje. Raduje me kada Partizan ima dobre rezultate i kada osvaja trofeje”, rekao je Mijatović

Tekst preuzet sa portala Nova S

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *