Mijailović: Stisnimo zube, pobedimo zajedno Real Madrid i da iz Beograda idemo u Kaunas!

Prvi čovek crno-belih o fajnal foru, porezu, prikupljanju novca…

Mijailović: Stisnimo zube, pobedimo zajedno Real Madrid i da iz Beograda idemo u Kaunas!

Ostoja Mijailović – Copyright MN Press

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović pred istorijski duel sa Real Madridom sutra uveče u Areni (20.30), poziva navijače da još jednom budu vetar u leđa ekipi i da iz Beograda krene crno-beli karavan na fajnal for u Kaunas, a ne iz Madrida. 

Predsednik crno-belih još jednom je ponovio gostujući u jutarnjem programu na TV Pink da će njegov klub učniti sve da u što kraćem roku izmiri svoj dug prema državi i da plati porez koji se poslednjih 15 godina nije izmirio.

Mijailović je otkrio da su navijači u akciji “Jedan Partizan imamo” prikupljeno već 1.500.000 evra.

– Naša organizacija je sada postala jako velika, postala je širom Evrope ponovo prepoznatljiva, naš broj navijača je neverovatan. Što se tiče našeg duga za porez, mi ćemo ga plati i da tu stavimo tačku. Ne osporavamo ga i mislim da je fer i pošteno da ga platimo, jer biti delom budžetski korisnik, a ne plaćati obaveze prema državi, dati u budžet ono što dugujete, nije fer. Ne možete da tražite od nekoga nešto, a da ne izvršavate svoje obaveze – rekao je Mijailović.

Predsednik Partizana je optimista pred duele sa Realom uprkos suspenzijama za Pantera i Lesora:

– Željko je profesor košarke, gde god da odemo svi ga u Evropi pozdravljaju ili mu se klanjaju. Jedino je Real Madrid osvojio više titula u Evroligi – 10, a Željko je trenutno na devet. Velike su šanse da se biormo za novu titulu, ako prevaziđemo trenutne probleme koje imamo neigranjem Pantera i Lesora. Potreban nam je vetar u leđa naših navijača, da se ne vraćamo u Madrid i da izbegnemo petu utakmicu na njihovom terenu. Nama su onda šanse velike, jer igramo vrhunsku košarku, imamo veliku podršku kako ovde tako i u Evropi, jer pošten rad uvek ipslati. Svaki pošten rad u životu, muka da se nešto stvori na kraju se vrati, a ovo nam je nagrada za mukotrpan rad svih ovih godina u kojima smo se trudili da ćutimo i radimo, nikog da ne oštetimo zbog naših interesa. Sada treba da stisnemo zube i da se izborimo sa ovom situacijom i da odemo na “fajnal for” iz Beograda, a ne iz Madrida. 

Originalni članak: 24sedam.rs