Mićić pred meč sa Dinamom: Sve osim pobede je neuspeh

Mićić pred meč sa Dinamom: Sve osim pobede je neuspeh

Rukometaši Partizana u subotu od 19 časova dočekuju ekipu Dinama u okviru trećeg kola plej-ofa ARKUS lige. Pred crno-belima je težak zadatak, jer treba pre svega psihički da se oporave posle poraza od Metaloplastike, a za to nisu imali mnogo vremena. Vetar u leđa daje im činjenica da je Partizan slavio u oba susreta koja su odigrana protiv Pančevaca u tekućoj sezoni (25:31 u Pančevu i 30:29 u Beogradu).

Kapiten Ivan Mićić ističe da je posle gostovanja u Šapcu ostao gorak ukus u ustima, ali da ekipi ne manjka motiva pred nastavak borbe za titulu prvaka Srbije.

,,Posle odlično odigranog prvog poluvremena, jedan slabiji prikaz u nastavku koštao nas je bodova. Ipak, verujem da je ovaj poraz samo stvorio još veći motiv i želju za svaku narednu utakmicu i nove pobede“.

Foto: Maja Nastić

Uprkos stopostotnom učinku protiv Dinama ove sezone, među crno-belima vlada oprez.

,,Iako smo slavili u oba susreta ove sezone, Dinamo je ozbiljna ekipa sa ozbiljnim sastavom. Kratak period između ove i prethodne utakmice je nešto što nas očekuje i u narednom periodu i to je nešto na šta je svaka ekipa pripremljena. Svakako, sve sem pobede u utakmici sa Dinamom bi bilo neuspeh“, poručuje kapiten.

U četvrtom kolu ARKUS lige, naš tim putuje u Niš na gostovanje Železničaru, a potom na Banjicu dolazi Vojvodina. Mečevi protiv pobednika grupa na kraju prvog dela sezone mogli bi dati realniju sliku o tome gde se naš tim nalazi u ovom trenutku kada govorimo o borbi za trofej. Jedno je sigurno, nikome neće biti lako kada su na terenu izabranici Nenada Maksića.

,,Vrlo težak raspored nas očekuje u narednom periodu, sa gostovanjem u Nišu i utakmicom protiv Vojvodine na Banjici, ali ne treba razmišljati sada o tome. Pun fokus je na utakmici protiv Dinama i povratku na pobednički kolosek“, jasan je Mićić.

Zvanični sajt RK Partizan

Foto :Maja Nastić