Menig: Bićemo jači sledeće sezone

Prvotimac Partizana ističe da su u redovima crno-belih svesni da su morali mnogo bolje

ФОТО: Д. Сандић

Kvinsi Menig izjavio je da su igrači Partizana svesni da su ove sezone morali da ostvare bolje rezultate u Superligi Srbije. Crno-beli se posle pobede nad kragujevačkim Radnički (2:1) i dalje nalaze na četvrtom mestu na tabeli.

– Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice – prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati – rekao je Menig, prenosi zvanični sajt kluba.

Na pitanje u čemu je bio problem poslednjih meseci odgovorio je:

– Sve dolazi iz glave, jer je fudbalu sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. Ako se loše osećaš, to se vidi na terenu…

Fudbaler Partizana je istakao da u timu vlada dobra atmosfera.

– Sada je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda da dobro počnemo novu sezonu – istakao je Menig.

Naglasio je da postoji veliki žal za propuštenim šansama.

– Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa večitim rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači – zaključio je Menig.

Originalni članak Sportski žurnal