MARKO NIKOLIĆ:Svako bira svoj put, ima svoju neku filozofiju i ideju.

-Iznad svega, čestitam igračima Partizana. Njihova serija traje 31 utakmicu u toj seriji igramo naporne, teške u takmice, gde se igrači troše maksimalno i mentalno. Čestitam im na psihološkoj stabilnosti jer su svesni da nemaju pravo na grešku. Treba da izdrže, imaju dosta snage što su pokazali u proteklih devet meeci, a to mogu samo snažni ljudi.

-Ulazimo u poslednje četiri utkamice, Javor je težak tival, tradicionalno je teško igrati tamo, ali ako se nadovežem na uvod, svima je jasno šta mora biti prioritet za nas – to je pobeda. Motivisani smo da na pravi način celu ovu priču privedemo kraju. Imam ogromno poverenje u igrače da će to i izgurati, da će utakmicu u Ivanjiici rešiti u svoju korist, i ne samo tu već i one utakmice posle Javora. Neka niko ne pomisli da će ova grupa igrača Partizana odustati od borbe za titulu do poslednje sekunde.

-Everton je bolje, ali neće konkurisati za meč… Igramo zahtevne utakmice, s puno tempa, puno deula, puno borbe, a kada se igraju takmičarske utakmice na tri dana onda ima povreda. Alena nemamo, Evertona nemamo, imamo još dva igrača pod znakom pitanja i videćemo do petka kakva je situacija sa njima.

-Navikli smo ove sezone na iskušenja na terenu, van terena i ne bih voleo da izgubimo fokus. Ako smo devet meseci uspeli da istrajemo u ovoj seriji, ne vidim razlog da sada stanemo. Neka nastave drugi da rade kako misle da treba, mi idemo našim putem.

-Mnogo puta sam između redova rekao šta mislim na tu temu. Oni ljudi rade kako rade, a mi ćemo da radimo ono što mislimo da je najbolje. Svako bira svoj put, ima svoju neku filozofiju i ideju. Svako radi ono što misli da treba.

-Ne mislim ni nikoga posebno. To su za mene abnormalne pojave u našem fudbalu. Neću sebi da dozvolim da trošim energiju ponovo na iste stvari. Želim da razmišljam o novoj utakmici, nastavku serije od 31 pobede, da vidim kako napreduju igrači Partizana na terenu. Ne vidim razlog da se bavim nečim drugim. Stiče se utisak u javnositi da su stvari već odlučene, a ja moram da ponovim da će se ova grupa igrača boriti do poslednje sekunde. To je naša misija i naše obećanje