Ljubomir Fejsa: Bolji smo od AEK-a, najlakše je igrati pod pritiskom!

“Crno-beli” su u Larnaki poraženi sa 2:1 i sutra (21.00) će u Humskoj juriti plasman u plej-of gde ih čeka ukrajinski Dnjepar.

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je danas da on i njegovi saigrači moraju da se opuste i igraju fudbal kako umeju i da je to recept za eliminaciju kiparskog AEK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

“Crno-beli” su u Larnaki poraženi sa 2:1 i sutra (21.00) će u Humskoj juriti plasman u plej-of gde ih čeka ukrajinski Dnjepar.

“Treba opušteno ući u utakmicu. Pod pritiskom je najlakše igrati. Savet mlađima je da se opustimo i igramo fudbal”, izjavio je Fejsa na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da očekuje tešku utakmicu, ali da jedva čeka da meč počne

“Utakmica će biti teška, ali ako mi to dozvolimo, ali nadam se da mi to nećemo dozvoliti. Bolja smo ekipa od njih, jedva čekamo da počne utakmica i da je završimo kako mi želimo. Atmosfera je dobra, svi smo svesni šta nas očekuje. Znamo da je pritisak, da je bitna utakmica. Svi smo spremni i iščekujemo taj bitan meč“, rekao je iskusni vezista.

Bivši reprezentativac Srbije najavljuje da će pružati bolje partije u narednom periodu jer je povreda za njega prošlost.

“Što se tiče povrede, nisam mogao tu ništa da uradim. Prošao sam pripreme, naravno da može da se očekuje da budem što bolji. Tu sam da pružim maksimum i da pomognem ekipi”, zaključio je Fejsa.

Originalni članak: Sportske net