Letnji kamp FK Partizan

Dragi Partizanovci, da li ste spremni za još jedan tradicionalni Letnji kamp FK Partizan?

Sa velikom radošću i nestrpljenjem vas očekujemo na Letnjem kampu FK Partizan, koji će se održati u periodu od 23. do 29. juna na Zlatiboru.

Najeminentniji stručnjaci iz Omladinske škole našeg kluba, koja je zvanično jedna od najboljih u Evropi, dočekaće vas u hotelu „Palisad” i preneti vam dragoceno znanje, bez obzira da li ste početnici ili već iza sebe imate iskustva na fudbalskom terenu.

Cena kampa iznosi 61.000 dinara sa smeštajem, odnosno 50.000 bez smeštaja. Cena, pored smeštaja u hotelu „Palisad” (6 noćenja, tri obroka dnevno), uključuje po dva treninga dnevno, motorička testiranja i prevoz. Postoji mogućnost plaćanja na više rata, do početka kampa. Uplata se vrši na žiro račun 160-269293-13 (Banca Intesa).

Vrata našeg kampa, na kome su otkriveni veliki fudbalski talenti, otvorena su za sve mališane uzrasta od 7 do 14 godina (deca rođena od 2010. do 2016. godine), a oni najbolji biće priključeni selekcijama u Omladinskoj školi.

Kroz Omladinsku školu Partizana prošla su zvučna imena poput Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića, Adema Ljajića, Nikole Milenkovića, Strahinje Pavlovića i mnogih drugih, kao i aktuelni trener našeg kluba – Igor Duljaj.

Smisao fudbala je u druženju i spremnosti na timski rad. Svi koji sebe vide u takvom okruženju su dobrodošli i imaju podjednaku priliku da pokažu šta znaju.

Interesovanje je uvek veliko, zato požurite da se prijavite na vreme i budete korak bliže ostvarenju svojih snova. Možete se prijaviti pozivom na broj +381 113693815 ili putem imejla [email protected].

Zajedno do snova!

Tvoj,

Partizan!