LEONARDO : Bol je neopisiva

8

– Voleo bih da nikada nisam morao da ostavim poruku tim povodom. Ne postoje reči kojima možete opisati bol za koju znam da je svako u tom trenutku osećao u Brazilu. Nisam ih lično poznavao, ali zna se da su bili momci za primer. Radovali su se životu, verovali u bolje sutra. Bili su uzor mladima, ponos starijih. Velika tuga, ogroman gubitak – kaže Leonardo za “Blic”.

– Ceo svet je o tome izveštavao, portali, društvene mreže, prijatelji. Kaže se “dobar glas daleko se čuje, onaj drugi još dalje”. Teško mi je da se vratim na taj dan kada znate da je ostalo na desetine neutešnih porodica. Život je toliko kratak i nepredvidiv da treba da smo zahvalni na svakom trenutku koji imamo.

Nesreća Šapekoensea ujedinila je planetu.

– Verujem u bolje sutra, u bolji svet. U ovakvim trenucima važna je podrška i solidarnost, iako, nažalost, ne može da vrati izgubljeno. Apelujem da uvek pomažemo jedni drugima jer nekada zna da bude prekasno. Živi se brzo i, nažalost, za par dana se sve zaboravi, a ostanu bol i tuga u porodicama nastradalih – zaključio je Leonardo u razgovoru za “Blic”