Lav kup Srbije (osvrt na pisanje raznih portala)

Opet prepoštena sportska javnost Srbije (portali bliski režimskom klubu) uzima za pravo da analizira Partizanovu utakmicu i da upečatljivim naslovima dovodi u pitanje pobedu branioca trofeja u kup takmičenju.

Tema sadašmje njihove “debate” je dosudjen indirektan udarac za Partizan i postavljaju pitanje da li je prestrogo dosudjen.

Pa gospodo novinari šta je trebalo da se desi da ne daj bože Mihajlov otkine nogu Jankoviću pa da tad napišete da je opravdano dosudjena “opasna igra”.

,,Gospodo objektivni novinari” treba da znate da se u fudbalu sankcioniše i namera protivničkog igrača a ne samo start.Nigde nismo pročitali analizu da li je opravdano dosudjen jedanesterac za Zvezdu,da li je igrač Mladosti prestrogo isključen,zasto se fudbalerima Mladosti prekidaju napadi zbog nepostojećih ofsajda…Mnogo pitanja na koje nikad niko neće dobiti odgovore.

U toku prenosa utakmice reporterka kaže ,,veliki preokret Partizana”.Pa u čemu je razlika izmedju Partizanovog preokreta i kasnije Zvezdinog da bi se Partizanov preokret okarekterisao kao ,,veliki”.

,,Gospodo objektivni novinari” bolje da ste stali u zaštitu Partizanovog fudbalera Evertona koji je na jučerašnjoj utakmici bio na meti nekolicine domaćih fudbakera,što pogibljenim startovima što konstantnim vredjanjem i provociranjem.

I za kraj samo ću vam reći : Gospodo ,,OBJEKTIVNI NOVINARI” znate vi već šta…