Kralj o Duljaju i Nađu: Daleko je to od slučaja

Ivica Kralj, sportski direktor Partizana, tvrdi da je „komunikacija” Duljaja i Nađa bez ikakvog razloga postala vest

Stanje redovno – zadovoljno su juče ujutro konstatovali Partizanovi direktori: Miloš Vazura, generalni i Ivica Kralj, sportski, videvši šefa struke Igora Duljaja i prvog pomoćnika Alberta Nađa kako brižljivo i s puno elana uvežbavaju sa prvotimcima „minijature” za 173. večiti derbi!

Dan ranije, saznade cela Srbija, nije bilo tako: Nađ je, posle žučne rasprave, napustio „Zemunelo” odlučan da ne „dublira” suspendovanog Duljaja u subotu na Marakani – nikako s „bubicom” u uhu i uz sufliranje kad već u prethodnih godinu nije imao ingerencije shodno hijerarhiji i opisu posla u radnoj knjižici.

Međutim, „Partizan je iznad svih”, ideja – vodilja Miloša Vazure pretočena u „mirovnu misiju” urodila je plodom, slučaj „Albert – Igor” je, bar za sada, stavljen ad akta.

– Daleko je to od slučaja – tvrdi, stava da sve što se događalo treba da ostane u (crno-beloj) kući, Ivica Kralj, višedecenijski saborac nekada sjajnih defanzivnih vezista, između ostalog – i u kreiranju jednog od najvećih Partizanovih uspeha (Liga šampiona 2003).

Ekspresnog dodatka:

– Podrazumevalo se da će Nađ da vodi ekipu u derbiju, na žalost – komunikacija na treningu postala je vest bez ikakvog razloga.

Tišina, dve sekunde, dovoljna za odluku da, dobro poznajući Kraljevu zaključanost (kao što je svojevremeno stavljao katanac na mrežu), ne insistiramo na pikanterijama.

– Sve je okej, koncentrišemo se na subotu, pa sredu i kup…

Originalni članak: Sportski žurnal