Koprivica osetio kako je u koži navijača, pa otkrio kako napreduje oporavak: “Stresno je gledati mečeve Partizana”

Košarkaš Partizana Balša Koprivica se nakon dužeg odsustva nedavno ponovo je sa ekipom, a četvrtak uveče je tokom meča sa Albom svoje saigrače bodrio iz beogradske Arene.

Tekuća sezona trebala je da bude sezona pune afirmacije za mladog centra crno-belih, ali su brojni pehovi učinili da njen najveći tok ipak provede van terena.

Najpre je početkom sezone u meču sa Panatinaikosom u Atini doživeo prelom šake, nakon čega je usledila pauza od dva meseca. Kada se konačno vratio na teren i počeo da hvata ritam dogodio se novi peh, pošto je zbog mononukleoze usledila nova višemesečna pauza.

Balša Koprivica (Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)
Balša Koprivica (Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

Nedavno se koprivica pojavio na treningu Partizana ali za sada nije počeo da radi sa ekipom, ali se prema sopstvenom priznanju oseća dobro.

– Osećam se dobro, uz saigrače sam. Drago mi je što sam deo ekipe na neki način. Svi saigrači su mi nedostajali, ali čuli smo se stalno, uvek su me zvali posle utakmica u svlačionici- rekao je Koprivica za klupsku televiziju nakon susreta crno-belih sa Albom.

Mononukleoza mu je dijagnostifikovana početkom januara, a oporavak za sada ide dobrim tokom. Međutim, tek nakon dodatnih kontrola moći će da se prognozira datum njegovog povratka na parket.

– Osećam se dobro u poslednje tri ili četiri nedelje. Treba još krvna slika da se poboljša. Imam zakazanu kontrolu za dve nedelje i očekujem da ću tada imati više informacija kada je u pitanju moj povratak na parket- rekao je Balša.

On je istakao da je preko TV-a znatno stresnije pratiti utakmice Partizana nego li iz dvorane.

– Stresnije je preko televizora da gledam nego kada sam u Areni, na neki način sam pored njih, ali pored TV-a mi je baš stresno- dodao je Koprivica.

Originalni tekst Sportal.blic.rs