Kolone „Grobara“ ispred Arene: Svi čekaju da dođu do sezonskih karata(VIDEO)

Veliko interesovanje.

KK Partizan, grobariKK Partizan, grobari; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaški klub Partizan u sredu je počeo sa prodajom sezonskih karata za predstojeću sezonu, i očekivano, postoji veliki broj zainteresovanih „grobara“.

Navijači Partizana formirali su ogromne redove ispred „Beogradske Arene“ gde čekaju kako bi kupili svoje sezonske ulaznice.

Partizan je još ranije objavio kompletne cene sezonskih karata a najskuplje idu i do 750.000 dinara, dok su najjeftinije 10.000 dinara. Prodaja se odvija u tri faze.

U prvih sedam dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone.

Druga faza prodaje traje četiri dana. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i platinum članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje.

Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih sedam dana.

Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.

Originalni članak: Nova.rs