Kobiljski: U fokusu da napravimo stabilan Partizan

Uprava kluba iz Humske imenovala novog trenera, vraća se dobro poznato lice i bivši igrač crno-belih

Stižu vesti iz Humske – sveže i velike za odbojkašku crno-belu porodicu.

Partizan će u sezoni 2024/25 sa klupe da predvodi Dragan Kobiljski! Odluka je doneta na sastanku predsedništva kluba, a u dogovoru sa iskusnim stručnjakom i bivšim igračem Partizana Kobiljskim, a obelodanili su je Aleksandar Stanković, prvi čovek OK Partizan, Željko Tanasković, počasni predsednik osvajača triple krune u sezoni 2022/23

Šta se to sprema pod svodovima velikana iz prestonice, koje su želje, ko ostaje od igrača, i šta su planovi za takmičarsku 2024/25 prenosi upravo Dragan Kobiljski, dobro poznato lice Parnog valjka.

– U ovom trenutku pregovaramo sa Milijom Mrdakom. Imamo želju da ostane. Iz kluba odlaze Marinović, Tadić, Bjelica, Bićanin, Krsteski, Mancano… U principu, još uvek je sve sveže i ja sam tek došao. Glavni cilj je da počinjemo    da gradimo Partizan. Koncentrisaćemo se da se stabilizujemo i da damo više prostora mlađim igračima. Nije nam u fokusu rezultat. U fokusu je da napravimo jak i stabilan Partizan i da možemo da računamo na iste igrače u dužem vremenskom periodu. Mislim da imamo dobru bazu za to, okrenućemo se velikom radu i pokušati da što bolje odradimo sezonu – počeo je razgovor Kobiljski za Sportski žurnal.

Originalni članak: Sportski žurnal.rs