KK Partizan:”Navijači, dođite!”

izvor : klupski sajt

Ulaz na tribine je besplatan. Džikić: “Daleko smo od kompletnog sastava. Spremamo se za vrlo tešku utakmicu od početka do kraja”.

U subotu, 7. januara 2017. crno-beli od 21 čas dočekuju Karpoš Sokoli u okviru XVII kola ABA j.t.d. lige. Pred sutrašnji meč, Partizan se nalazi u seriji od sedam uzastopnih trijumfa u regionalnom takmičenju, ali i u velikim problemima sa povredama igrača o čemu je najavljujući susret sa makedonskim timom govorio i trener crno-belih, Aleksandar Džikić:

“Naša situacija može da bude mnogo bolja, daleko smo od kompletnog sastava. Ne verujem da će bilo koji od povređenih igrača moći da pomogne, tako da smo za tu utakmicu vrlo oslabljeni. Naravno, istovremeno je to šansa za neke druge momke da iskoriste više minuta u igri. Što se tiče našeg protivnika, to je tim sa igračima koji znaju da igraju, i ako im se dozvoli da nađu potreban prostor i vreme, oni znaju to da iskoriste. Uz to, nemaju imperativ pobede, već su pobeđivali favorite na papiru, i mi se spremamo za vrlo tešku utakmicu, od početka do kraja”. – poručio je Džikić. “Mnogo bi nam značila podrška sa tribina”. – istakao je trener Partizana.

Kapiten crno-belih, Novica Veličković, očekuje tešku utakmicu.

“Karpoš je pokazao da zna kako se igra protiv timova koji su pre meča favoriti. Nama će nedostajati puno igrača i to će morati da nas dodatno mobiliše. Svi mi koji sutra izađemo na teren, moramo da damo još više od sebe i da igramo u visokom ritmu 40 minuta. U tome bi nam puno pomogla podrška naših navijača”. – istakao je Veličković.

Ulaz na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić” sutra će biti besplatan, dok će za ostale sektore važiti godišnje ulaznice. Ulaz u halu biće otvoren u 20 časova.