KEVIN PANTER NEĆE DA ODE IZ PARTIZANA? Otkriveni novi detalji – kapiten ostaje!

Američki košarkaš Kevin Panter navodno nije zainteresovan da napusti Partizan.

 Kevin Panter

Bomba u evropskoj košarci bačena je kada se pojavila informacija da kapiten Partizana Kevin Panter više neće biti član crno-belih – navodno je Amerikanac dogovorio sve detalje odlaska u Barselonu, koja želi još jednog kapitalca u timu nakon što je obezbedila potpis Marija Hezonje iz Real Madrida. Ali, možda Panter i ne bude drugo letnje pojačanje španskog velikana…

Kako prenosi “Eurohoops”, Kevin Panter želi da ostane u Beogradu! Partizanov bek ima potpisan ugovor i za narednu sezonu, a nju želi da provede u srpskom klubu. Novinar Stavros Barbarusis tvrdi da i pored ponude koju je Barselona pripremila, Partizanov košarkaš ne želi da promeni sredinu ovog leta.

Podsećamo, Kevin Panter je u leto 2021. godine stigao u Partizan, nakon što se u klub vratio Željko Obradović. Bio je jedno od najvećih pojačanja za prvu sezopnu najtrofejnijeg evropskog trenera, a tokom tri godine je postao kapiten tima i jedan od miljenika navijača. I prethodnog leta Panter je bio blizu napuštanja Beograda, jer mu je istekao dvogodišnji ugovor, ali je odlučio da potpiše novi dovogodišnji sporazum sa crno-belima. Navodno su se prethodnog leta interesovali Barselona i Panatinaikos, kasniji šampion Evrope.

Originalni članak: Mondo sport.rs