Kevin Panter ima savet za sve!

Ne greši.

Košarkaš Partizana Kevin Panter posavetovao je brojne igrače putem svoje društvene mreže Tviter da ne očajavaju ukoliko ne izbore ugovor u NBA ligi.

Mnogi se i ovog leta dokazuju u Letnjoj ligi pod okriljem najveće košarkaške organizacije sveta, a samo će nekolicina uspeti da zaradi ugovore sa franšizama i dobiće šansu da se pokažu u NBA.

Kevinu Panteru je NBA liga životna želja, ali za sada je srećan i u Evropi gde je stekao reputaciju noseći dresove Olimpijakosa, Armanija, Crvene zvezde i Partizana. Njegov savet za sve one koji ne uspeju da se domognu ugovora u NBA je da ne gledaju na to kao na “kraj sveta”, već da se, ukoliko već ne mogu u najjačoj ligi planete, za svoje mesto pod suncem izbore na nekom drugom mestu.

“Kako se Letnja liga bliži kraju, mnogi igrači će verovatno proći jedan od najgorih perioda u njihovim košarkaškim karijerama. Ali, verujte mi – mnogo je obruča ispred vas i nemojte da zaboravite taj osećaj. Idite, napravite veliku karijeru bez obzira na to gde je. Mnogo toga je ovde za vas”, poručio je Panter.

Originalni članak: Sportske net