Jovanović i dalje pod znakom pitanja – Saldanja daleko od derbija

Fudbaleri Partizana u ne tako dobrom raspoloženju dočekuju novi “večiti” derbi.

Za razliku od poslednjeg duela sa Crvenom zvezdom, kada su crno-beli imali bod više, sada najveći rival beži ekipi Igora Duljaj sedam bodova.

Uz to trener Partizana zbog žutih kartona neće moći da vodi ekipu na ovoj utakmici. Bilo je radi toga i neprijatnih situacija, gde je Albert Nađ u jednom trenutku odbio da vodi ekipu na meču protiv Crvene zvezde. Srećom po navijače i igrače Partizana, strasti su se smirile i nekadašnji fudbaler crno-belih će predvoditi ekipu na derbiju.

    Ni pogled na ekipu nije najbolji.

    Pod velikim znakom pitanja je nastup Aleksandra Jovanovića, koji se na meču protiv Čukaričkog povredio mišić.

    Daće sve od sebe čuvar mreže Partizana da bude spreman za 173. večiti derbi. To će biti od velike važnosti za navijače Partizana, jer je upravo Jovanović bio junak poslednjeg duela, gde je branio fenomelanalno i tako omogućio crno-belima da dođu do boda.

    Jovanović je na terapijama i pokušaće da se spremi za novi duel protiv Crvene zvezde.

    Uz to i dalje nije poznato stanje Mateusa Saldanje.

    Brazilca već duže vreme nema na terenu, poslednja utakmica koju je odigrao je bila na derbiju koji se igrao na “Marakani”, a postoji šansa da on ponovo zaigra na meču večitih rivala.

    Večiti derbi na programu je u subotu (20. aprila) od 18 časova, a to neće biti jedini okršaj ova dva rivala, jer će se crno i crveno-beli sastati i u polufinalu Kupa.

    Taj meč je na programu u sredu 24. aprila takođe na stadionu Rajko Mitić.  

    Originalni članak: B92.net