Izjava Ivice Ilieva posle ostavke Ivana Tomića !

“Udarili smo u zid, vreme je da se promešaju karte“

sp-tomici_620x0

-Niko u klubu nije razmišljao na ovaj način i u ovom problemu, pogotovo što smo stvorili tim ljudi u struci i igrački kadar koji je trebalo Partizanu da donese dobre rezultate. Nažalost, brzo smo udarili u zid. Sad je trenutak da se promešaju karte i krene u drugom pravcu.

Izuzetno sam tužan. Tomić je divan strateg, predan poslu, dao je svu energiju za naš Partizan. U zajedničkoj analizi je teško naći odgovore šta nije valjalo. Ja bih mu zahvalio na divnoj saradnji i poželeo sve najbolje u daljoj karijeri. Izašli smo u susret njegovoj želji, prihvatili apel da više ne bude trener Partizana, kao i apel naših vernih navijača, kojima bih se izvinio za rezultate nedostajne kluba, a zahvalio za pokazanu veliku ljubav. Osetili su težak momenat i nisu se obrušili na naše igrače posle razočaravajućih rezultata.

Rano je pričati o promociji novog, ali je bitno da se ta tema što pre završi. Imamo problem vremena, ali ne želimo da se zalećemo. Radimo na tome da pogodimo s novim trenerom, da nam se poklope ideje i viđenja sadašnjosti i budućnosti Partizana. Sigurno ćemo u narednih dan-dva imati novosti za javnost.

Sutra je novi dan. Moramo da nastavimo da se borimo i verujemo. Najlakše je odustati. Imamo obavezu prema Partizanu i navijačima. Daćemo sve što je u našoj moći da iz ove situacije izađemo. Sve je tu, ubeđen sam. I kad sve izgleda lepo sigurno postoji razlog zbog čega je trenutno loše. Dajemo sve od sebe da shvatimo taj razlog, uveren da ćemo ga brzo otkloniti.

-Jedna doza šoka nam je svima potrebna. Promene uvek donesu nešto novo. U startu i dobro. A ja se nadam da će promena biti dobra ne samo na početku, nego dugoročeno.