It’s GameTime – Tehnologija u službi bolje organizacije crno-belih prvotimaca

KK Partizan NIS je pionir u korišćenju It’s GameTime aplikacije. Crno-beli su prvi prepoznali mogućnosti koje donosi GameTime platforma i odlučili da je primene u praksi.

Aktuelna sezona je na mnogim poljima značila napredak kluba. Osim onih segmenata koji su svakom navijaču „golim okom“ vidljivi, KK Partizan NIS je unapredio i brojne stvari na polju unutrašnje organizacije i bolje komunikacije.

Jedna od važnih stvari na tom polju je i aplikacija „It’s GameTime“, softversko rešenje koje objedinjuje sve potrebe prvog tima na jednom mesto i čini sve relevantne informacije dostupnim kako za članove ekipe, tako i svim članovima stručnog štaba. Personalizacija brojnih segmenata ove aplikacije, omogućila je da svaki član prvog tima rapsolaže sa svim potrebnim informacijama, istovremeno bez takozvanog spamovanja koje donosi korišćenje uobičajenih grupa za komunikaciju na najpopularnijim platformama.

Na neki način, KK Partizan NIS je pionir u korišćenju It’s GameTime aplikacije. Crno-beli su prvi prepoznali mogućnosti koje donosi GameTime platforma i odlučili da je primene u praksi.

Ovakav način interne komunikacije, doprineo je lakšem upravljanju unutar tima, transparentnosti u svakom pogledu i pravovremenom informisanju. Aplikacija It’s GameTime je intuitivna i korisnici joj se veoma lako prilagođavaju. Korisničko iskustvo članova prvog tima, od najmlađih igrača pa sve do najstarijih članova stručnog štaba govori u prilog tome da su najjednostavnija rešenja, često i najbolja.

Zvanični sajt KK PARTIZAN NIS