Intervju – SANJA UZELAC : Cilj je nova titula za naš Partizan

Intervju preuzet sa fb profila:Odbojkašice Partizana Crno-beli svet

1.Vreme odmora je prošlo.Da li je Sanja spremna za nove napore?
Sanja: Vreme odmora je dobro došlo i osećam se spremno za pripremni period i nove izazove.

2.Ovo će tebi biti druga sezona u crno belom dresu.Koliko si zadovoljna prošlom,a šta očekuješ od nove sezone?
Sanja: Prošla sezona je bila dosta naporna,pogotovo u početku dok je trajalo privikavanje na režim rada koji traži maksimalnu odgovornost i posvećenost.Rezultati rada su pokazali napredak tako da sam zadovoljna prošlom,a isto tako očekujem i od nove sezone.

3.Došlo je do određenih promena u klubu.Nov je kondicioni trener,stigle su nove igračice,devojke iz mlađih selekcija traže svoju šansu.Kako ti gledaš na to i kako to na tebe deluje?
Sanja: Na nove promene gledam pozitivno.Nove devojke su se lepo uklopile i oseća se pozitivna atmosfera.Nov kondicioni trener je izuzetno profesionalan i mislim da će da nadoknadi odlazak Stojča koji je uveo dosta inovativnih treninga, sa kojima su sve devojke puno napredovale.

4.Svesna si očekivanja uprave i navijača.Prvo mesto.Osećaš li pritisak?
Sanja: Prvo mesto je prioritet svih u klubu, počevši od same uprave do igračica.Svi imamo motiv i smatram da rad,trud i maksimalno zalaganje na treninzima i utakmicama može dovesti do ostvarenja želja svih nas.

5.Tvoja poruka navijačima Partizana?
Sanja: Moja poruka je da nas što više pratite i navijate za nas,jer imamo svi isti cilj,a to je nova titula za naš Partizan.

Фотографија корисника Odbojkašice Partizana Crno-beli Svet