Intervju : Nemanja Todoroviċ

Intervju preuzet sa fb profila Odbojkašice Partizana Crno-beli svet

1.Možeš li nam reći nešto više o svojoj dosadašnjoj karijeri?
Nemanja:Završio sam osnovne i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja (DIF) u Beogradu. Ukratko – od 2010. godine se bavim fizičkom pripremom sportista u individualnim i timskim sportovima. Prošle sezone sam radio u OK Crvena Zvezda, potom je usledio poziv reprezentacije Srbije.

2.Neko ko radi sa kadetskom reprezentacijom,a pogotovo tvoj prelazak iz najvećeg rivala,odjeknulo je kao bomba u Humskoj ulici.Zašto baš Partizan?
Nemanja:Odlučio sam se za OK Partizan jer smatram da ima sjajnu perspektivu. Uprava i stručni štab imaju zajedničke, jasne ciljeve i konkretan plan kako da do njih dođu, to je presudilo.

3.Kakvi su ti utisci posle prvih treninga sa crno-belim damama?
Nemanja:Uslovi za trening i razvoj igračica, a i trenera su odlični. Sve ostalo je pitanje zalaganja i posvećenosti.

4.Ima li zabušanata 🙂 ?
Nemanja:Nećemo ih imenovati 🙂 Šalim se, za sada se sve devojke dosta trude i vredne su. Vreme će pokazati.

5.Svestan si da je tvoj predhodnik Stoycho Rabadziev ostavio veliki trag u klubu.Koliki pritisak osećaš da tim putem nastaviš i da ga još više unaprediš?
Nemanja:Stojčo je odličan trener koji je postavio temelje fizičke pripreme na koje ću se nadovezati. Trema i pritisak ne postoje ako čovek odgovorno radi svoj posao.

6.Hoće li naše odbojkašice biti potpuno fizički spremne za predstojeću sezonu?
Nemanja:Uveren sam u to.

7.Kako se osećaš u Partizanu i kakvi su ti uslovi za rad?
Nemanja:Osećam se odlično, uslovi su perfektni tako da preostaje samo da se radi i očekuje najbolje.

Nemanja odaje utisak veoma prijatnog momka,ali i velikog profesionalca.Znamo da našim devojkama sa njim neće biti lako,ali kako je to gospodin Steljić više puta naglašavao,rad kondicionih trenera preduslov je za dobre rezultate.