INTERVJU – KAPITEN, DANIJELA STOJANOVIĆ: SAMO JAKO !

1.Prvi,po sportistima i najteži deo priprema je iza vas.Kako je po tebi sve proteklo?

Daca: I dalje smo u fazi priprema ali sve ide svojim tokom, onako kako treba.Dobar tim radi na tome da budemo spremne za ono šta nas čeka u novoj sezoni.

2.Došlo je do određenih promena u timu,ali ambicije Partizana su uvek iste.Biti prvi.
Daca: Jeste došlo je do promena ali to ne umanjuje naše ambicije i želju da budemo najbolje i ove sezone.

3.Kako je tim prihvatio nove igračice i koliko su one svesne u kakav su klub došle?
Daca: Nove igrašice se i dalje privikavaju na način na koji se trenira ali su se dobro uklopile i snašle.. vremenom će to biti jos bolje.

4.Konkurencija je jaka,devojke iz mlađih selekcija takođe očekuju svoju šansu.Kako ti gledaš na to?
Daca: Što se mlađih tiče one već znaju kakav način rada zahteva naš trener i sigurno će imati svojih šansi da pokažu koliko mogu trenutno i koliko će moći i ubuduće.Računamo na njih.

5.Kakva je atmosfera u ekipi?
Daca: Atmosfera je dobra.Sad je već prošao duži period od kako smo u istom timu,bolje se poznajemo pa i bolje funkcionišemo na terenu a i van njega.

6.Posle više od 49 godina,kada smo poslednji put bili prvaci države,bila si prvi kapiten koji je podigao pehar ženskog odbojkaškog kluba.Možemo li to očekivati i na kraju sledeće sezone?
Daca: Velika je čast podići pehar,naravno da se svi nadamo tome i ove sezone.Ambicije kluba su i dalje da se bude najbolji i prvi. Imamo jedan cilj i sigurno ćemo dati sve od sebe da ga ostvarimo.

.7. Tvoja poruka navijačima Partizana?
Daca: Hvala im na svemu,na podršci koja nije nedostajala od prvog dana i nadamo se da će biti uz nas i ove sezone!!! Samo jako!!!

Фотографија корисника Odbojkašice Partizana Crno-beli Svet