Iliev za Mozzartsport :“Gogua ne trenira s ekipom”

13

“Gogua ne trenira s ekipom”, potvrdio je MOZZART Sportu Ivica Iliev, sportski direktor Partizana. “Njegov slučaj trenutno je pred Disciplinskom komisijom kluba. Kad ona završi proces možemo da izađemo u javnost sa konačnim stavom. Moguće je da se sve okonča do kraja sedmice. Postoji nekoliko predloga šta i kako dalje sa Sedrikom”.

Za razliku od Gogue, koji je vozio pijan, dvojica drugih stranaca u Partizanu, BrazilciEverton Luiz i Leonardo da Silva Soza, nisu – a uverava Iliev da i neće – bili predmet razgovora, kamoli postupka, iako je utisak da su nepristojnim ponašanjem na revijanoj utakmici sa PAOK-om pokazali nepoštovanjem prema klubu i saigračima
To što su bili na trenutke agresivniji pripisujem njihovom takmičarskom duhu, pobedničkom mentalitetu. Nikako takvi gestovi ne mogu da budu za osudu. Naprotiv. Obojica su profesionalci na treninzima i na mečevima. Kao stranci, ne prave razliku između takmičarskih i prijateljskih utakmica, za razliku od nas koji reviju doživimo baš tako – revijalno”, objašnjava Ivica Iliev.