ILIEV: ,,Vojvodina nam pretila da će pustiti Zvezdu”

Nakon što se Vojvodina oglasila saopštenjem posle uvredljivog skandiranja upućenog Novosađanima, usledila je reakcija čelnika Partizana.

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, u izjavi za Mondo je rekao da su čelnici Vojvodine, prilikom izlaska sa stadiona, obećali da će „zbog ovog skandiranja pustiti Zvezdu”:

– Jedan od čelnika Vojvodine, znam kako čovek izgleda, ali mu ne znam funkciju, jer ne poznajem ljude iz novog rukovodstva, besno se okrenuo ka nama i rekao nam: ‘E, zbog ovoga ćemo da pustimo Zvezdu’“.

Iliev je rekao da je to propisno šokiralo upravu domaćina:

– Mi smo ostali zatečeni, šokirani. Bilo je jasno izrečeno i svi koji su bili u loži mogli su da čuju. Ima mnogo ljudi koji to mogu da potvrde, tačnije svi koji su bili, dodao je on.

Podsećamo, Partizan je u 154. večitom derbiju stigao na deobu prvog mesta na tabeli sa Crvenom zvezdom, koja zbog boljeg plasmana posle 30 odigranih kola ligaškog dela (Zvezda bila prva, Partizan drugi na tabeli) zauzima prvu poziciju, pa je crno-belima, uz pobede do kraja, neophodan bar još jedan kiks Zvezde kako bi se okitili šampionskom titulom.