Ilić zahvalan na novom ugovoru, sanja napredak i dobre rezultate: Da ostavim trag u Partizanu!

Tek punoletni defanzivac ponosan što će igrati u prvom timu

Mladi i talentovani štoper omladinskog tima Partizana iz prošle sezone, Mihajlo Ilić, potpisao je danas petogodišnji ugovor sa crno-belima.

Ilić se prvom timu crno-belih priključio u prvošloj sezoni, a pod vođstvom Aleksandra Stanojevića je i debitovao u duelu sa Vojvodinom.

Nakon potpisivanja ugovora sa klubom u kom je ponikao, Ilić je zahvalio na poverenju.

– Drago mi je što sam produžio ugovor sa klubom sa kojim sam ostvario sve svoje prve velike korake i želje, nadam se da ću nastaviti istim putem. Veoma sam zahvalan ljudima u klubu na poverenju, potrudiću se da opravdam očekivanja i da ostavim neki trag u Partizanu kao što su to uradili i prethodnici na poziciji na kojoj i ja igram – kazao je mladi defanzivac.

Očekuje se da se 19-godišnji fudbaler polako “baca u vatru”, te da dobija sve veću šansu. 

– Velika je čast igrati u ovakvom timu, biti okružen ovakvim igračima, ići napred ka većim ciljevima. Kao i svakom dečaku koji je od mlađih selekcija ovde, san je biti u prvom timu, za sada sve ide uzlaznom putanjom, a nadam se da će tako i ostati.

Moje želje su da ostvarim sto veću minutažu u prvom timu, znači mi produžetak ugovora i to mi je još veći motiv da nastavim što više da radim i da se trudim. Osećaj je divan i velika je čast, nadamo se najboljim rezultatima u nastavku, ja ću dati sve od sebe da tome doprinesem – zaključio je Mihajlo Ilić

Originalni tekst: 24sedam.rs.