IGOR DULJAJ: SAMI SMO KRIVI!

PARTIZAN nije uspeo da pobedi u Novom Sadu, čime je ozvaničeno da neće igrati ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ni u onim za Ligu Evrope, ali je njegov trener, Igor Duljaj, zadovljan viđenim, ne i stanjem na tabeli.

САМИ СМО КРИВИ! Овако је Игор Дуљај реаговао после меча Војводина - Партизан и рушења снова о Лиги шампиона и Лиги Европе

Podsetimo, Vojvodina i Partizan su u vrlo zanimljivom meču remizirali, posle čega e strateg crno-belih ovako sumirao utiske:

– Mislim da je publika mogla da uživa u jednoj lepoj predstavi, četiri prelepa gola, otvorena utakmica, dosta šansi sa jedne i sa druge strane. Nadam se da mi kolega neće zameriti, mislim da smo bili bliži pobedi, iako su i oni pri rezultatu 2:2 imali izuzetne šanse da postignu gol. Čestitam kolegi, i čestitam igračima Vovjvodine. Nije im bilo lako, jer su pre nekoliko dana imali tešku utakmicu, manje vremena za odmor, tako da ovom prilikom čestitam i svojim igračima i igračima Vojvodine, naravno i kolegi. Svaka čast! – istakao je Igor Duljaj za TV Arena sport.

Odmah potom pred kameru te televizije stao je i Radoslav Batak, šef stručnog štaba FK Vojvodina:

– Lepa utakmica, atraktivna, napadački dinamična. Dali golove na vreme, imali smo stoodstotnu šansu na kraju… Možda je 2:2 najrealniji ishod, mada smo mi mogli da iskoristimo onu priliku na kraju. Međutim, ne mogu ništa da zamerim igračima, bili smo dobri, bili opasni protiv rivala kakav je Partizan i zadovoljan sam – rekao je Batak.

Na konferenciji za štampu Igor Duljaj je upitan da li oseća žal što nije ostvaren željeni cilj, bolja pozicija na tabeli, a ispred crno-belih su ostali Čukarički i TSC, čiji su mečevi počeli kasnije:

– Koliko se ja sećam, uvek su se poslednje dve utakmice igrale u isto vreme. Ne znam iz kog razloga je drugačiji termin, ali daleko od toga da je to alibi! – pokazao je Duljaj i rukom da se ne pravda, pa potom dodao:

– Sami smo krivi što smo došli u ovu situaciju. Naravno da mi je krivo, ko voli da bude na četvrtoj poziciji, posebno kada je u pitanju jedan veliki klub, kao što je Partizan, koji ima dugačku tradiciju? Naravno da navijači ne mogu da budu zadovoljni sa tom pozicijom, a samim tim ni ja, naravno – zaključio je trener Partizana.

Originalni članak: Novosti.rs