GROBARI “POSTROJILI” FUDBALERE PARTIZANA: Transparent za upravu kluba i lekcija igračima posle kiksa u Humskoj

Burna noć u Humskoj.

Fudbaleri Partizana došli su posle kiksa protiv TSC-a do južne tribine i stajali pred nezadovoljnim Grobarima. Posle zvižduka u toku meča i parole upućene upravi kluba, kojoj je i skandirano, ceo stadion je pratio kako igrači stoje ispod ograde južne tribine i slušaju šta navijači imaju da im poruče.

Partizan je loše počeo sezonu i u tri kola dva puta kiksnuo – u ovom kolu protiv tima iz Bačke Topole, a u prošlom na gostovanju Radničkom iz Niša. Crvena zvezda u nedelju ima šansu da odmakne “večitom” rivalu četiri boda, sve to desetak dana pred izlazak najvećih srpskih klubova na evropsku scenu.

Do tada, Partizan će u petak gostovati Novom Pazaru i već je suočen sa velikim imperativom pobede, jer je i u subotu pokazao malo i još jednom dopustio Zvezdi da napravi iskorak u trci za titulu. Posle još jednog kiksa, trener crno-belih Ilija Stolica je poručio da “razume pritisak, ali da je potrebno vreme“. Sa druge strane, šef struke TSC-a Žarko Lazetić rekao je da mu je žao što će se sad pričati da je titula rešena u trećem kolu.

U burnoj noći u Humskoj, na premijeri novih dresova Partizana, na stadionu nije bilo prijatno ni navijačima, ni bilo kome u klubu – počev od igrača. “Bez obzira na pritiske koje postoje u ovom klubu, mora da postoji proces koji moramo da ispoštujemo. Mislim da smo na dobrom putu sa ovom igrom, Žao mi je što nas rezultat danas nije nagradio. Međutim, moramo dalje“, rekao je nakon meča Stolica