GROBARI NA NOGE !

Tekst Biljane Obradović sa zvaničnog sajta FK Partizan

tmt_ RNIS FKP_4-1-2017_0150322

Partizan je imao teško gostovanje u Nišu u utakmici 28. kola SLS protiv ekipe Radničkog, koju predvodi šef stručnog štaba  Milan Rastavac. Posle neizvesnog prvog poluvremena i mnoštva propuštenih šansi, publiku na stadionu, ali i one pored malih ekrana, obradovali su Uroš Đurđević u 70. minutu i Leonardo u 92. minutu igre. Partizan je sa nova tri boda u 28. kolu SLS nastavio niz od 24 utakmice bez poraza, dok su  Đurđević i Leonardo u trci za najboljeg napadača prvenstva sa po 16 golova.

Samo pola sata po završetku meča za Partizanov sajt govore strelci oba pogotka!

– Kao što smo i očekivali, veoma teška utakmica danas, ali što je najbitnije, upisali smo nova tri boda. Radnički je veoma dobra i iskusna ekipa, imali su takođe i dobru podršku sa tribina, ali mislim da smo zasluženo  odneli sva tri boda.

Partizan je imao mnogo propuštenih šansi, dok Radnički nije iskoristio jednu od dve stopostotne prilike pred kraj prvog poluvremena?

– Istina, imali su odličnu priliku, ali na našu sreću nisu je iskoristili. I mi smo imali tri, četiri situacije u prvom poluvremenu, ali smo postigli gol tek u 70.minutu. Bili smo strpljivi do samog kraja, kada je Leonardo stavio tačku!

Obojica ste u trci za najboljeg strelca SLS sa po 16 golova?

– Ponovo smo strelci, ali za mene  je to zaista manje bitno, jer golovi ništa ne vrede ako Partizan ne pobeđuje. Ekipa je na prvom mestu.

Sjajna podrška Grobara sa tribina!

Odlična atmosfera danas u Nišu, ponovo su nas navijači nosili do pobede! Zahvalio bih im se na odličnoj podršci sa željom da u sredu ponovo budu uz nas u što većem broju!

U sredu u 13h je nova utakmica, nastavlja se Kup Srbije utakmicom Voždovac – Partizan?

– Već od sutra se okrećemo njoj. Prošlo kolo smo igrali sa njima u prvenstvu i ubedljivo pobedili, ali sada igramo na veštačkoj travi na njihovom stadionu i moramo ući maksimalno angažovano da bismo uspeli da izborimo prolazak u polufinale Kupa Srbije – završio je kazivanje Đurđević.

tmt_ RNIS FKP_4-1-2017_0150309

Leonardo de Souza.

– Veoma teška utakmica za nas. Verovali smo da možemo da pobedimo, ali nije bilo lako posle mnoštva propuštenih šansi. Pao nam je kamen sa srca kada je Đurđević dao gol u 70. minutu, a onda još lepše kada smo pobedu zacementirali mojim lobom u nadoknadi vremena.

Zahvaljujem se i sjajnoj publici i Grobarima, koji su nas bodrili svih 90 minuta. Mnogo nam znači njihova podrška, posebno sada kada se sve zahuktava! Očekuju nas teške utakmice, borba na oba fronta i zato nam je potrebna još snažnija podrška sa tribina. Partizan ima niz od 24 utakmice bez poraza i sada treba da se stadion podigne na noge!

Biljana Obradović