Grci žele da „refundiraju” uloženo: Poljaci bi da pokvare posao Partizanu, ali…

Nikoli Čumiću, velikoj želji srpskog viceprvaka, dolazak u Humsku draži od seobe u Poljsku

Nikola Čumić ima nameru ovog leta da dođe u Partizan!

Krilni napadač Olimpijakosa, prema pisanju grčkih i poljskih medija, visoko je kotiran na spisku želja Legije, međutim…

Rođeni Užičanin u razgovoru s rukovodstvom crveno-belih iz Pireja bio je jasan: nastavak karijere na Topčiderskom brdu draži mu je od seobe u Varšavu!

Poljski velikan, pod dirigentskom palicom Koste Runjaića, Bečlije s nemačkim pasošem, napadačku liniju planira da osnaži dvojicom Srba – Nikolom Čumićem i Aleksandrom Prijovićem, ali…

U ovom  trenutku miljama je udaljen od brzonogog Ere, prethodno – jasnog stava da mu je po povratku s jednogodišnje pozajmice u Lucernu (26 utakmica – četiri gola i dve asistencije) prioritet igranje u otadžbini, ne novo kaljenje u nekom klubu u zemlji Helena.

Podatak da Čumić ima ugovor još dve godine, Olimpijakos stavlja u apsolutnog gospodara njegove sudbine. Pride, nameće logičnu želju učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona da bar „refundira” uložen novac – iz januara 2020. pri sklopljenom dogovoru s Radničkim iz Niša. Podsetimo – 500.000 evra!

U Partizanu se, pak, uzdaju u dobre odnose s najboljim timom Grčke i dug istorijat transfera na relaciji Atina – Beograd, zaključenog, nedavno, kam-bekom Svetozara Markovića u matično jato.

Primeri Marka Jankovića i Saše Zdjelara navode na zaključak: Parni valjak, ne smanji li obeštećenje, ne bi imao ništa ni protiv pozajmice, s pravom otkupa ugovora.

Da li će posle Zlatana Šehovića, Aleksandra Filipovića, Patrika Andradea, Svetozara Markovića, Fusenija Dijabatea i Kristijana Belića – kadar trenera Ilije Stolice da osveži i Nikola Čumić?

33 GOLA postigao je Čumić u seniorskom fudbalu: 10 za Metalac, 17 za Radnički (N), dva za Sporting Hihon i četiri za Lucern

Originalni članak: Sportski žurnal