Grbović o preporodu crno-belih – Željko uradio VELIKI POSAO!

Proslavljeni as “Parnog valjka” analizirao start takmičarske godine

PARTIZAN DOBIO DVA TOP IGRAČA! Grbović o PREPORODU crno-belih - Željko uradio VELIKI POSAO!

Košarkaši Partizana nanizali su tri evroligaške pobede, a legendarni as crno-belih Goran Grbović rekao je da je Željko Obradović izgradio “moćan tim”.

Grbu je naročito oduševio napredak Jama Madara, kao i Džejmsa Nanelija, pa je poručio da su to dva ozbiljna “pojačanja” u odnosu na sam start sezone.

– Mnogi su bili zabrinuti posle lošeg početke, pre svega rezultatsi. Partizan je prokockao pobedu u Vitoriji, na neverovatan način, potom je poklekao pod pritiskom “arene” sa Milanom, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Iskreno, nisam očekivao tri vezana slavlja – to je fenomenalna stvar. Crno-beli su slavili u grotlu Atine, očigledan je napredak iz dana u dan, Željko to sve radi maestralno, značajno je unapredio Madara i Nanelija koji sada bukvalno nose tim, Panter igra kapitenski, baš kao što treba – počeo je Grbović razgovor za naš portal, a potom je dodao:

Mnogi zameraju što nema dovoljno domaćih ili mladih igrača. Partizan nije fabrika, Obradović nije zadužen za razvoj košarke – to je posao Košarkaškog saveza Srbije. Naša dva najveća kluba igraju Evroligu, to je vrhunac evropske košarke, a kvalitetnih domaćih košarkaša je sve manje. Uzrok tome je katstrofalan rad u mlađim kategorijama – jasan je Goran Grbović.

Podsetimo da će Partizan naredne nedelje gostovati Olimpijakosu.