Fudbaleri Partizana danas počinju završnu fazu priprema

FB stranica FK Partizan

Posle nedelju dana rada u Sloveniji i dva slobodna dana u Beogradu, fudbaleri Partizana danas počinju završnu fazu priprema za drugi deo sezone.

Crno-beli će naredne dve sedmice, do 12. februara, trenirati na Kipru, u Limasolu, gde će na raspolaganju imati dva terena. Prvi na pet minuta hoda od hotela, a drugi na isto toliko, ali vožnje.

Kasnim večernjim letom redovne linije Air Serbia “parni valjak” je posle nešto više od dva sata stigao u Larnaku, a zatim se jednočasovnom vožnjom autobusom prebacio do hotela “Royal Apolonia” u Limasolu.
Pored ekspedicije Partizana u avionu je bila i ekipa Rada, prvi rival crno-belih na početku prolećnog dela sezone (18. februara na Banjici).

Tek oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu (“plus jedan” u odnosu na srednjeevropsko vreme) fudbaleri Partizana su se smestili u hotelske sobe. Iz tog razloga je trener Marko Nikolić prvi trening na Kipru zakazao za ponedeljak u 17 časova.
Stručni štab će na raspolaganju imati 27 igrača (23 i četiri golmana), ali će im se za nekoliko dana iz SAD priključiti još Marko Jevtović i Nemanja Miletić, koji su imali obaveze sa selekcijom Superlige Srbije.
Novo ime je golman Đorđe Lazović, nekadašnji čuvar mreže Spartaka, Vojvodine, OFK Beograda i Javora. Dvadesetčetvorogodišnji Lazović već nekoliko nedelja trenira u “Zemunelu”, ali nije bio sa Partizanom u Sloveniji.