Fabricio Romano piše, biser koji napušta Partizan na radaru Sitija!

Nažalost, neće zaigrati u crno-belom dresu.

Mančester siti je prethodnih godina uložio milione u talentovane fudbalere širom Srbije.

Tako su deo “građana” postali Ivan i Luka Ilić, zatim i Slobodan Tedić i Filip Stevanović, dok je Đorđe Gordić postao član belgijskog Lomela čiji je vlasnik takođe Siti grupa.

Siti je bacio oko na još jednog talentovanog igrača i to ponovo u Partizanu čiji je zvanični i dalje član kadetski reprezentatvac Srbije Matija Popović (17).

Ofanzivac je trebalo da postane deo prvog tima “crno-belih” proteklog leta, ali je došlo do problema prilikom pregovora o novom ugovoru, pa je igrač bio suspendovan.

Popović će početkom naredne godine postati punoletan nakon čega postaje slobodan u izboru nove sredine, a za njegove usluge su se uveliko raspitivali Milan i Borusija Dortmund.

Motri na njega i Siti, prenosi novinar Fabricio Romano, koji takođe navodi da je Popović bio gost Sitija na utakmici protiv Crvene zvezde u Beogradu, te da su pregovori navodno u toku.

Olakšavajuća okolnost za srpskog fudbalera jeste činjenica da poseduje i pasoš Nemačke gde je i rođen, pa bi u zemljama EU imao status domaćeg igrača.

Originalni tekst Sportske net