Energija koja nam je potrebna

Rekao je trener Igor Duljaj odmah posle polufinalne utakmice Kupa Srbije da je najveći dobitak ove sezone Partizana taj što su u prvi plan iskočili mladi igrači koji treba da predstavljaju budućnost kluba. I to nije samo njegovo mišljenje, već objektivan stav svakoga ko se razume u fudbal.

Kao primer jednog od njih na utakmici protiv Crvene zvezde izdvojio se Aleksa Janković koji je uspeo da pokrene tim, probudi saigrače i nagovesti da je kadar da u periodu pred nama bude nosilac igre Parnog valjka.

Stigao je ove zime iz Čukaričkog, tačnije  vratio se u svoju kuću, gde je fudbalski prohodao i gde se oseća najbolje. Partizan je za njega uvek bio više od kluba, to je porodica I čista emocija.

A ta emocija se i videla u poslednjih pola sata igre. Uneo je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler prodornost i fudbalsku drskost u ekipu, energijom koju je doneo sa klupe uspeo je da probudi ostatak tima i u tom periodu ponovo je uspostavljena prevaga na terenu kao što je bila i pre golova protivnika.

Nažalost, to nije materijalizovano makar jednim pogotkom, a zaslužili su ga igrači u bordo-plavim dresovima, ali se zaista videlo da uz malo strpljenja i mnogo kvalitetnog rada ova ekipa Partizana ima perspektivu.

Zvanični sajt FK PARTIZAN