Eh, da nije bilo one povrede

Eto, sad se vidi koliko nam je Mateus Saldanja nedostajao proteklih dva meseca. Kada je on spreman i željan igra kao što je to bilo u nedeljno poslepodne na meču protiv Mladosti iz Lučana, onda je svima mnogo lakše.
Postigao je Brazilac dva gola u duelu protiv Lučanaca, ali mu je prvi poništen zbog minimalnog ofsajda, a onaj dugi je bio prava majstorija. Primio je loptu, malo povukao, ušao u sredinu i plasirao je u mrežu gostiju.
Bio je to njegov 17. gol u Mozzart Bet Superligi Srbije i ponovo je, uprkos pomenutoj pauzi, lider na listi strelaca elitnog ranga domaćeg fudbala, a uz to je jedna gol postigao i na evropskoj sceni protiv Sabaha.
Dobro se kretao, razigravao saigrače, imao ogroman uticaj na igru u onih 87 minuta koliko je proveo na terenu, a pre nego što je svoje mesto ustupio Samedu Baždaru koji je potom u nadoknadi vremena postavio konačan rezultat 3:0.
Prekinuta je, tako, serija od šest mečeva bez pobede, a igra protiv Mladosti obećava i nagoveštava uspešan epilog u borbi za mesto koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona.
Sada kada je Saldanja potpuno spreman, sve deluje mnogo lakše.

Zvanični sajt FK PARTIZAN