ĐURĐEVIĆ I LEONARDO : Želimo da Partizan pobeđuje

Zvanični sajt FK Partizan i Biljana Obradović u razgovoru sa strelcima jučerašnjih golova…

tmt_fkp-jav_12-4-2016_0145050

Dva  kola pred kraj jesenjeg dela prvenstva Partizan je odneo još jednu pobedu na svom terenu i sa nova tri boda sprema se za predstojeće 20. kolo SLS.

Strelci za 2:0 na stadionu Partizana bili  su Uroš Đurđević u 31. minutu i Leonardo de Souza u 47. minutu.

Za oficijelni sajt prve utiske posle utakmice iznose strelci oba gola.

„Najbitnije je da smo uzeli tri boda i nastavili seriju nepobedivosti. Ekipa Javora je igrala otvoreno, nisu igrali kao ostale ekipe, nisu se branili. Veoma teška utakmica u kojoj je drugo poluvreme bilo bolje od prvog, ali najvažnije da smo uzeli nova tri boda”, prvi je izrekao svoje utiske Đurđević.

„Hteo bih da se zahvalim publici koja je došla na stadion i podržala nas, iako vreme nije bilo najlepše odnosno bilo je  hladno. Nama mnogo znači podrška i zato se trudimo da opravdamo njihovo poverenje i da dobrim igrama i novim bodovima zadobijemo i pozovemo publiku kako bi ih bilo što više na stadionu. Ne bih voleo da se više ponavljam i govorim isto posle svakog pogotka, ali sada samo mislimo na poslednje dve utakmice od kojih prvu igramo u gostima, a drugu kod kuće”, nadovezao se Leonardo

tmt_fkp-jav_12-4-2016_0145067

Do sada 6 golova u prvenstvu i dva u Kupu Srbije.

„Važno za jednog napadača je da  nastavi golgeterski niz. Proradio mi je golgeterski instikt i posle šuta Miletića sam lepo uklizao i doneo prvi pogodak za crno-bele. Lično mi veoma znači svaki pogodak, jer to naravno doprinosi samopouzdanju, ali i motiviše za nove pobede”, kaže Đurđević.

„Mene golovi motivišu. Želim da Partizan pobeđuje i teško podnosim eventualni poraz ili remi. Došao sam u šampionski klub i svakoj utakmici tako pristupam”, dodao je Leonardo.