Duljaja pitali da li prati šta Željko Pantić priča o njemu, odgovor niko nije očekivao: “Kad ga budem sreo…”

Sada već bivši trener Partizana progovorio o svom najvećem kritičaru

Fudbaleri Partizana dobiće novog trenera, jer je Igor Duljaj smenjen posle odluke Upravnog odbora u Humskoj, koji je odlučio i da Albert Nađ nastavi njegov posao do kraja sezone.

Neverovatna je situacija da je Duljaj gostovao uživo na K1 televiziji u emisiji Indirekt i faktički je odluka o njegovoj smeni doneta dok je on pričao o tome kako ne želi da ode iz kluba.

Interesantno je i da su ga u jednom momentu voditelji upitali o Željku Pantiću, bivšim urednikom TV Partizan, koji sada nema ulogu u klubu, a koji na svom Jutjub kanalu često iznosi žestoke kritike na račun Duljaja.

Jedan od voditelja pitao ga je “Da li poznaje Željka Pantića i šta mu je uradio, pa onako priča o njemu”?.

– Upoznali smo se kada sam došao u Partizan, tada sam ga prvi i poslednji put video – bio je odgovor Duljaja, nakon čega je voditelj Predrag Popović Pop izneo niz kritika na račun Željka Pantića, a potom se ponovo Duljaj osvrnuo na Pantića.

 Mnogi mi kažu jesi gledao, ali ne gubim vreme na te stvari, ne pratim i ne gledam šta čovek priča, tako da ne mogu ništa da odgovorim. Više slušam ljude koji su dosta iskusniji od mene i prošli više od mene u životu, kada želim savet, onda se posavetujem sa njima, uvek mi više znači da čujem kritiku od nekih takvih ljudi – rekao je Duljaj, a zatim otkrio i kako bi reagovao ako bi sreo Pantića na ulici.

– Ako ga vidim na ulici, ja ću se pozdraviti sa njim. Ne sećam se da li je tada kada je bio u klubu pričao nešto loše o klubu? E, to je razlika između ljudi – istakao je Duljaj.

Originalni članak: Telegraf.rs