Duljaj: Voleo bih da ostanem sa ovom ekipom…

Na konferenciji za štampu upitan je Igor Duljaj za status u Partizanu posle dva poraza od Zvezde.

„Moj status u klubu je pod znakom pitanja od prvog dana, nisam opterećen time, na ljudima iz kluba je da reše kakav će biti moj status. Mnogo puta sam rekao šta ostavljam sledećem treneru, ekipu koja ima potencijal, ako pogledamo koji su igrači danas nastupili, to su igrači koji imaju sadašnjost i budućnost, a vreme će pokazati da li je to bio ispravan put“, naveo je Duljaj.

„Voleo bih da ostanem sa ovom ekipom. Pre par meseci u razgovoru sa generalnim direktorom bilo je priče o ugovoru, rekao sam da nije vreme, da je ekipa najvažnija. Kod mene je najvažnija reč, a ne potpis. Da sam hteo da potpišem mogao sam pre dva meseca, ali sada moramo da vidimo da li su ljudi u klubu zadovoljni ovim što radim, a navijači onim što je ekipa pokazala. Naravno da bih voleo da ostanem, ali treba da se sačeka kraj prvenstva, da vidimo na koji način ćemo završiti sezonu“, dodao je.

Na pitanje o odlasku igrača, Duljaj je rekao da klub živi od prodaje i da je zimus morao da proda važne igrače Kristijana Belića i Mihaila Ilića, ali da to nije alibi za rezultate u polusezoni.

On je rekao da su mnoge stvari od početka krenule loše, od priprema koje su obavljene na mestu koje nije planirano i na lošim terenima, ali da to ne umanjuje ovo što se danas dogodilo.

Originalni članak: Danas.rs