Duljaj: Prevazišli smo nesporazum, Nađ će voditi Partizan u večitom derbiju

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da je nesporazum prevaziđen i da će pomoćni trener Albert Nađ predvoditi ekipu u predstojećem 173. „večitom” derbiju protiv Crvene zvezde, a da je čitava situacija „prenaduvana” u medijima.

Kako je danas preneo Telegraf, posle sastanka Duljaja, Nađa i generalnog direktora Miloša Vazure, dogovoreno je da Nađ predvodi crno-bele u prvenstvenoj utakmici protiv Crvene zvezde, u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić”.

„U ovom momentu smo svi koncentrisani za predstojeće mečeve sa Crvenom zvezdom i ne bih pridavao previše značaja događaju o kome me pitate, a na kome javnost insistira u prethodna 24 časa. Najbitnije je da smo seli za sto, prevazišli sve to što se dogodilo i da smo svi, zajedno sa igračima, fokusirani isključivo na utakmice sa Crvenom zvezdom u prvenstvu i Kupu Srbije”, rekao je Duljaj za Telegraf.

Nađ je u utorak obavestio klub da ne želi da vodi ekipu u predstojećem derbiju, posle čega se, kako su preneli mediji, posvađao sa trenerom i napustio Sportski centar Teleoptik.

Nađ ima ugovor sa Partizanom i prvi je pomoćnik Duljaja, koji zbog suspenzije ne može da vodi ekipu u subotu protiv Zvezde, jer je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici protiv Čukaričkog dobio četvrti žuti karton.

„Dešavaju se nesporazumi i tenzije i u familijama, a kamoli u velikim sportskim kolektivima, iako je ovo naše baš ‘prenaduvano’ u medijima. Sada moram na trening, ostavio bih temu koja vas zanima u prošlosti jer smo je i prevazišli i nastavili dalje. Nismo uopšte mi važni, važan je samo Partizan”, naveo je Duljaj, javlja Beta.

Partizan u subotnji derbi ulazi sa sedam bodova zaostatka za Zvezdom. Dve ekipe će četiri dana kasnije ponovo igrati na stadionu „Rajko Mitić”, u polufinalu Kupa Srbije.

Originalni članak: Politika.rs