Duljaj posle drame u Kupu Srbije: Plašio sam se penala, jer nisam imao sreće tokom igračke karijere

Partizan je ipak izbacio Voždovac

Fudbaleri Partizana posle boljeg izvođenja penala uspeli su da se domognu mesta u polufinalu Kupa Srbije, pošto su izbacili Voždovac na domaćem terenu – 1:1 (penali, 4:3).  

Trener Partizana, Igor Duljaj istakao je da se pribojavao penal serije, pošto u igračkoj karijeri nije baš imao sreće u tom segmentu.

– Čestitke za sve aktere utakmice i one koji su igrali i one koji su došli po ovom teškom vremenu da gledaju. Odigrali smo kvalitetno, posebno u prvom poluvremenu, gde smo kontrolisali loptu, imali neke šanse, u drugom smo nastavili u istom ritmu, ali smo se opustili i stigla nas je kazna. Pribojavao sam se penala, jer kroz karijeru igračku nisam imao puno sreće kod penala. U svakom slučaju ono što se pamti je da prolazimo u naredno kolo. Želim da mladi kolega nastavi ovako, da kroz plej-of obezbedi svoju poziciju i da se vidimo i sledeće sezone.

Njegov kolega sa klupe Voždovca, Nikola Mitić konstatovao je da je njegov tim uspeo da dođe do penala i zadovoljan je tom činjenicom.

Pa negde iz mog pogleda na utakmicu, prvo poluvreme smo bili dalje od pritiska, u drugom je bilo mnogo bolje, iz toga smo imali neke mnogo bolje šanse, uspeli smo da postignemo gol, došli do penala. Da smo sada mogli da vratimo vreme, to bismo odabrali. Partizanu mnogo sreće i želim im sreću daljem toku takmičenja. 

Originalni članak Telegraf.rs