Duljaj: Dobro je kada ne primite gol, ali sve se svodi na to ko je prvi prešao cilj

Trener Partizana se ne obazire mnogo na seriju svog tima bez primljenog gola

Uspeo je Partizan da zadrži sedam bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu. Voždovac je u Humskoj savladan 3:0, ali tek golovima u drugom poluvremenu.

“Čestitke za oba tima i kolegu koji je bio veoma hrabar i videli ste da nije odstupao od svojih principa da igra od golmana. Ovo je bio naš najteži protivnik, imali smo dosta poteškoća u prvom poluvremenu, hteli smo sve kroz sredinu. U drugom smo se dogovorili da neke stvari korigujemo, postigli smo dva gola posle kojih je sve bilo rešeno. Još jednom velika zahvalnost mojim igračima i ekipi Voždovca koja je jedna od najmlađih ekipa i ima potencijal. Zahvaljujem se i našim navijačima, sve ih je više i više i to je ono što nas raduje”, istakao je Igor Duljaj po završetku utakmice.

Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica, uz poluvreme u Pančevu, u kojoj Partizan nije primio gol. Ukupno – 508 minuta miruje mreža Aleksandra Jovanovića.

To, ipak, ne interesuje mnogo trenera crno-belih.

“Dobro je kada ne primite gol, ali ne razmišljamo o tome da li je 52 minuta ili 306, gleda se rezultat. Sve se svodi na kraju na to ko je prvi prešao cilj, a ne ko je prvi krenuo”, konstatovao je Duljaj.

Narednu utakmicu Partizan igra u sredu protiv ubskog Jedinstva u gostima, u okviru Kupa Srbije.

“To je ubedljivo najteža utakmica iz mnogo razloga, jer smo u prošlosti gubili zato što smo loše ulazili u utakmice i to može skupo da košta. Ova utakmica je prošlost, sledi važna utakmica za nas”, ponovio je trener Partizana.

Originalni članak: Mozzart sport