ĐUKA KAŽE:,,DUPLA KRUNA”

“Naravno da je lepo kad si prvi”, s ushićenjem je počeo priču  Đurđević. “Kao i svi igrači, verujem u cilj: duplu krunu! Korak po korak, sada nam je u mislima jedino Vojvodina. Hoćemo u finale kupa”.

Nova dva gola pod Golijom dodatno podižu samopouzdanje Partizanovom golgeteru koji u prvi plan ipak stavlja tri boda i tim.
“Veoma bitna pobeda. Nastavili smo niz nepobedivosti, što je od izuzetnog značaja. Vreme je bilo teško za igru: kiša i vetar. Teren, takođe, težak, pogotovo u drugom poluvremenu. Najvažnija su, ipak, tri boda”.

Nema Grobara koji posle kiksa Zvezde nije uskliknuo: Titula! Ali i Đurđević spušta loptu. U prvenstvu slede Zmajevi, pa gostovanje u Nišu i za kraj – Mladost u Humskoj.
“Voždovac nas je namučio u kupu. Nesumnjivo, kvalitetna ekipa, ali igramo na našem stadionu. Na Čairu je uvek teško, videli smo to i u prethodnoj utakmici. Sve ekipe koje su se plasirale u plej-of nisu to uradile slučajno. Puni smo samopouzdanja, nadam se da ćemo da ostvarimo sve trijumfe do kraja”.

Pre svega, ipak, Vojvodina i revanš kupa…
“Uprkos žestokom ritmu imaćemo dovoljno vremena da se odmorimo i dobro pripremimo za Vojvodinu. Naše se zna, želimo u završnu predstavu”, podvukao je srpski reprezentativac”.

Uprava Partizana rešila je da širom otvori kapije za susret sa Novosađanima i tako nagradi i verne navijače i igrače, koji će pred punim tribinama lakše do cilja – novog finala kupa.