Duel crno-belih u Istanbulu

 Sa zvaničnog sajta KK Partizan:

Partizan NIS  će sutra odigrati još jedan meč u gostima u okviru FIBA lige šampiona. Ovog puta, tim igra protiv Bešiktaša, sutra od 18 časova (Direktan prenos na TV Arena Sport i livebasketball.tv)

Ovog popodneva, ekspedicija KK Partizan NIS je doputovala u Istanbul gde će naš tim igrati meč II kola FIBA Lige šampiona. Nakon pobede u Nemačkoj, crno-beli će sutra u Istanbulu igratiprotiv Bešiktaša koji je od početka sezone pobedio u sva tri meča domaćeg šampionata, kao i u prvom kolu FIBA Lige šampiona.

Nakon večerašnjeg treninga, trener KK Partizan NIS, Aleksandar Džikić je izjavio:

“Bešiktaš je još jedan tim u našoj grupi koji ima evroligaško iskustvo. Imaju veoma iskusan sastav, sa puno igrača koji mogu da igraju na više pozicija. Snažan, atletski tim koji je agresivan u skoku, sa puno igrača koji šutiraju za tri poena, puno igrača koji igraju dobro kada im se ostavi prostor, i tim sa veoma dobro izbalansiranim napadom u kojem su jednako opasni sa spoljnih i unutrašnjih pozicija. Očekujemo da u odbrani igraju sa dosta preuzimanja i da budu agresivni u odbrani od ‘pik end rola’ . Dakle, neće nam biti lako, ali ćemo probati da pronađemo slabe tačke Bešiktaša.” 

Utakmica je na programu sutra, od 18 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport i na livebasketball.tv

(Foto: Basketball Champions League)